Näitä on helppo pyöritellä myös lasten kanssa. Ohje on kotoisin Fazerin piece of cake- lehtisestä.


2 dl kuohukermaa

200 g tummaa suklaata

200 g vaaleaa suklaata

1 ps (150 g) Marianne Crush-rouhetta

Koristeluun tomusokeria ja kaakaojauhetta (En suosittele käyttämään aitoa, kuten kuvassa. Ei ollut kovin hyvää ilman sokeria ).

- Kuumenna kerma.

- Lisää joukkoon paloitellut suklaat, ja sekoita seos tasaiseksi.

- Anna hetken jäähtyä, ja lisää Marianne-rouhe.

- Laita seos jähmettymään viileään.

- Ota seoksesta lusikalla nokareita, ja pyörittele palloiksi. Kasta joko tomusokerissa, tai kaakaojauheessa. Laita tryffelit karkkivuokiin (saa esim. perus automarketeista).

Muista säilyttää kylmässä!