Näitä on helppo pyöritellä myös lasten kanssa. Ohje on kotoisin Fazerin piece of cake- lehtisestä.
2 dl kuohukermaa
200 g tummaa suklaata
200 g vaaleaa suklaata
1 ps (150 g) Marianne Crush-rouhetta
Koristeluun tomusokeria ja kaakaojauhetta (En suosittele käyttämään aitoa, kuten kuvassa. Ei ollut kovin hyvää ilman sokeria ).
- Kuumenna kerma.
- Lisää joukkoon paloitellut suklaat, ja sekoita seos tasaiseksi.
- Anna hetken jäähtyä, ja lisää Marianne-rouhe.
- Laita seos jähmettymään viileään.
- Ota seoksesta lusikalla nokareita, ja pyörittele palloiksi. Kasta joko tomusokerissa, tai kaakaojauheessa. Laita tryffelit karkkivuokiin (saa esim. perus automarketeista).
Muista säilyttää kylmässä!
Kommentit