No niin arvon naiset! Tätä miesvaratalokakkua saatte kuolata aivan rauhassa! 


Meinasi välillä usko loppua ja koko kakku lentää seinään, kun tein pari tyhmää mokaa. Mutta yllättävän hyvin loppusissaan onnistui. Kylkien epäsymmetrisyys, tai lähinnä tuo oikea puoli jäi harmittamaan, ja sokerimassa ehti hitusen kuivua liikaa. Mutta vielä enemmän harmitti se, kun kakkualustalta loppui tila! Olisin niin halunnut tehdä nuo Calvin Kleinit ihan alas asti

Kakku on n. 14 munan tekele kaikkineen. Välissä appelsiini-limemousse ja pikkuinen kerros vadelmaa. Peltipohjasta leikkasin sopivan muotoiset palat lihaksiksi. Päälle tein suklaisen sokerikreemin Kinuskikissan ohjeen mukaan. Tässä vaihekuvaa:


Tuosta vähän vielä tasoittelin ja lisäilin kreemiä. Päällä on sokerimassaa, jota värjäsin pastaväreillä mm. Ivory ja ruskea. Pikkuisen taisin lisätä keltaista ja punaista, että sai vähän lämpimämmäksi tuon ihon värin. Hyvin laskeutui muotojen päälle, ja vähän käsillä painelin oikeista paikoista lihasten rajoja.

Boxerit niin ikään sokerimassaa. Tuo CK:nin logon yksinkertaisuus jäi vähän harmittaan, mutta aika loppui kesken. Kakun omistajan tatuoin vielä rintaan. Maltan risti on tehty niinikään sokerimassasta.


Vähän haikeilla mielin luovutin kakun oikealle omistajalle